Om Kulturhuset

Vi har skabt et kulturhus, der kan bruges af mange – og til meget forskelligt. Vi er slet ikke færdige endnu med at afprøve kombinationsmuligheder og udvikle nye og uventede partnerskaber på tværs af kulturhusets mange rum og tilbud.

Vi arbejder ud fra begreberne mangfoldighed og fleksibilitet. Her afholdes alt fra koncerter, teater, danseshows og film over foredrag, undervisning og paneldebatter til workshops, højskoledage, foreningsmøder og udstillinger. Og det er både børn, unge, pensionister, bogfreaks, danseglade, hjemmefødninge, rollemodeller, tolke, kendisser, stjernefrø, kosmopolitter og himmelstormere, der deltager i vores aktiviteter.

Vi arbejder med muligheder

Nogle gange tager Vollsmose Kulturhus rollen på sig som egentlig kulturproducent og arrangør, mens vi andre gange blot agerer samarbejdspartner og medspiller i andres aktiviteter.

Vollsmose Kulturhus ejes og administreres af Odense Kommune, By og Kulturforvaltningen. Vi samarbejder gerne og tit med Odenses øvrige kulturliv - og er altid rede til at tage en snak om ideer og muligheder, der kan bringe os i kontakt med det bedste fra verdens kulturer.
Oversigt